Studieplanen forteller om kursets innhold, læringsmål, målgrupper, bruk av læringsressurser, kursleder, metoder og varighet.

Denne filmen forklarer kort og godt hva en studieplan er


Studieforbundet Funkis har laget en rekke planer, som er inndelt i forskjellige emner. I tillegg har våre medlemsorganisasjoner utarbeidet spesifikke planer, ut fra behovene til sine målgrupper.

De fleste studieplanene kan brukes av alle

Både felles og organisasjonsspesifikke studieplaner er i utgangspunktet åpne for alle som vil melde inn et kurs til Funkis. For eksempel kan en studieplan fra LHL passe godt for et kurs som Psoriasis- og eksemforbundet vil holde, og da er det helt i orden å benytte denne.

Enkelte studieplaner er spesielt utviklet for organisasjonens egne medlemmer. Sjekk derfor hvem som er målgruppen dersom du vil bruke en organisasjonsspesifikk studieplan.

Studieplanene er såkalte rammeplaner. Det betyr at dersom du ikke finner en skreddersydd plan for ditt kurs, kan du velge en hvor kursets innhold fungerer med planens læringsmål og metoder.

Oversikt studieplaner finner du på siden her

Oppdaterte studieplaner i Funkis, både felles og organisasjonsspesifikke, finner du også i FunkisKurs. Husk at du må logge inn med BankID først.

Vi har i tillegg samlet alle studieplanene i et hefte, som kan skrives ut. Klikk på den røde knappen:

Hefte oversikt studieplaner